Pressmeddelande

Abecitas höstkollektion 2012 hälsar välkommen tillbaka. Till framtiden.

2012-02-07 19:40 CET
Abecitas höstkollektion 2012 hälsar välkommen tillbaka. Till framtiden.

EST 1932. Höstens kollektion flirtar med historiken, charmar nutiden och matchar modet 2012 när abecita har 80-års jubileum! Funktionella och vackra underkläder i sand, granit och svart smakfullt koordinerat med nattplagg i 100% råsiden. Så välkommen tillbaka. Till framtiden.

 

UNDERWEAR. Abecita gör det behagligt att vara vacker. Under åtta decennier har modeller och material utvecklats och förbättrats i strävan efter den perfekta passformen. Funktionella och eleganta underkläder som får kvinnor, i alla former, att känna sig lika snygga som bekväma. Oavsett om de är hemma, ska till jobbet, på fest eller till gymmet. Så idén om att man får lida pin om man vill bli fin, den lämnar abecita åt historien.

 

NIGHTWEAR. Även nattkläderna vajar i trettiotalets vind. Små draperingar och vackra volanger syns både på nattskjortan och kimonon. Hela kollektionen gör kvällen stiligare och morgonen mjukare. Efter 80 år i branschen vet abecita vilka material som passar natten bäst. Därför används främst 100% råsiden. Siden som håller värmen när natten känns kall och som svalkar i den varma sommarnatten, material som bejakar både kvinnlighet och drömmar. Underkläder och nattplagg är smakfullt koordinerade i färgerna sand, granit och svart.

 

SWIMWEAR. Årets badnyheter solar sig i trettiotalet. Classics tidlösa modeller och de stilsäkra säsongsnyheterna har alla små detaljer som gör stor skillnad för figuren. Smickrande drapering i midjan, vackra veck och dekorativa knappar. Många modeller med ficka för bröstprotes. Snygga snitt i moderna material, som självklart håller passformen även under vattenytan.

 

ESTD 1932

I år är det 80 år sedan AB Corsett-fabriken i Borås startade med bysthållare, reformliv, strumpebandshållare och korsetter i mjuka, följsamma material som vann kvinnornas hjärtan redan från början. ABC blev sedemera abecita som genom åren har skapat både innovationer och klassiker. Hög kvalitet, perfekt passform och fantastisk funktion har hela tiden varit signumet.

 

För mer information                        Marknadschef kristina.hermansson@abecita.com +46 708 134043

För högupplösta bilder:                 www.abecita.se/press.                          Logga in på bildbanken. Treasary. Abecita AB. 2012. Spring.

Bifogade filer

Kategorisering

Ämnen:
Kläder
Livsstil
Mode
Skönhet
Spa, hälsa, friskvård
Sport
Textilindustri
Regioner:
Borås
Göteborg
Stockholm
Tags:
abecita
badmode
badmode 2012
modevecka
underkläder
höstkollektion
vinterkollektion
2012
badkläder
bikini
baddräkt
nattplagg
nattkläder
råsiden
bh
trosa
brief
hipster
mjuk bh
bygel bh
protes bh
sport bh
amnings bh

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar